… Πανεπιστημιακό Άσυλο

17
Ανθηροστόμου και Υακίνθης, αν-οσίων
εσύ ρε, δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς…
(επί …Δεκεμβρίω, στον φίλο και συνάδελφο Ι. Β.)

Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια
  1. κατα τα αλλα στα Δημοσια Πανεπιστήμια τα πτυχία δινονται με την αξια και οχι υπο την απειλη και τον εκβιασμό..ΓΙΑΥΤΟ..
    ΣΤΟ ΔΙΚΑΤΣΑ ΟΛΟΙ,ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΠΑΝ/ΜΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H χάρη των αντιεξουσιαστών Μαρξιστων έφθασε ή φθάνει και στις απόμερες γωνιές της ελληνικής επικράτειας με σημαιοφόρους πιτσιρικάδες, που όχι μόνο δέν μπορούν ακόμα να δέσουν μόνοι τους τα βρακοζώνια τους, αλλά τους λείπει παντελώς και το μυαλό για να σκεφθούν ότι, εκεί δύο και μόνοι ταραξίες, άν εκδηλωθούν εμπράκτως, σφραγίζουν δια βίου το μέλλον τους με την στάμπα του αναρχικού εγκληματία. Του απροσάρμοστου πολίτου στην κοινωνία της χώρας που τους ανατρέφει. Να σκεφθούν ακόμα ότι απέχουν πάρα πολύ απο την ηρωποίηση, καθώς η δράση τους δέν διαφέρει απο αυτήν των ληστών στα έργα γουέστερν, που ξέρουμε απο τις προηγούμενες δεκαετίες, ή απο τους ληστοσυμμορίτες, που η χώρα μας έζησε μετά τον πόλεμο και μερικοί πολύ θα ήθελαν να τους αναστήσουν. Να σκεφθούν - πού τέτοιο πράγμα;;; - ότι το ιστορικό κεφάλαιο του κομμουνισμού έληξε ανεπιστρεπτί και επίσημα με την υπογραφή των Ρώσων ηγετών, που τον κληρονόμησαν μαζί με την μιζέρια του στην χώρα που τον γέννησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ για την ...αφιέρωση.Ϊσως είναι σκόπιμο να διευκρινισθεί ότι οι ...ωοβόλοι δεν ήταν φοιτητές αλλά κλαδοι δένδρου που, επάξια,μαράθηκε τώρα "σύριζα"...

    Ι.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 8:55 Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ "ληστοσυμμορίτες" ΟΙ ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΔΕΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥ "ΜΙΖΕΡΙΑ" ΠΡΩΤΟΚΑΠΕΤΆΝΙΟΥ! Οι ληστοσυμμορίτες του Νταβέλη και του Κακαράπη δεν σφάζαν με κονσερβοκούτια.Αντέ μη μου θυμίζεις τα Δεκεμβριανά και κατεβάσω από το τζάκι το Στεν του Εδεσίτη Παππού και ...επισκεφτώ το
    "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ" στο Κερατσίνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρώτα από όλα συμφωνώ απόλυτα με την κατάργηση του ασύλου! Η θέσπιση του ασύλου έγινε για συμβολικούς περισσότερο λόγους τιμώντας τους φοιτητές του πολυτεχνείου του 74'. Η καταστρατήγηση του όμως οδηγεί στο ακριβώς αντίθετο ..στο να αμαυρώνει τον αγώνα τους.
    Επιπλέον νομίζω ότι τίποτα ουσιαστικό δεν έχει προσφέρει στα σχεδόν 30 χρόνια ύπαρξης του. Πότε δηλαδή χρειάστηκε το άσυλο να προστατέψει την φοιτητική λειτουργία και από ποιά κρατική παρέμβαση...νομίζω ποτέ!
    Εξάλλου αν κάποτε έχουμε πραξικόπημα σίγουρα τους όποιους πραξικοπηματίες δεν θα τους εμποδίσει ο όποιος νόμος περί ασύλου (εδώ θα έχουν καταλύσει 10άδες άλλους) για να κάνουν πάλι τα ίδια.
    Ως εκ τούτου δεν προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό Επομένως ποιος ο λόγος ύπαρξης του?
    Αντίθετα αυτό που προσφέρει είναι η φιλοξενία και η προστασία παράνομων ενεργειών και "ουσιών" χώρια τις σκιές που υπάρχουν περί τρομοκρατικών ομάδων.
    Το χειρότερο από όλα είναι ότι δίδεται η αφορμή σε διάφορους ακραίους και μισαλλόδοξους (εθνικιστές και άλλους) να λένε τα δικά τους φτάνοντας και στο σημείο να αμαυρώνουν και εκείνη την ηρωική γενιά του πολυτεχνείου
    Τελικά όλο αν όλο αυτό δεν είναι υποκρισία τι είναι?

    http://panathinea.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 8:55 ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΑ: ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΙ ληστοσυμμορίτες ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΙ ΡΩΣΣΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟΨΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΙΚΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΚΗΔΕΨΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ.

    ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΛΑΚΑ 12:39 ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΛΩΝ ΤΣΙΠΡΑΙΩΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΡΕ ΤΑ ΑΣΥΛΑ.ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΙΔΕΩΝ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.
    ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ Η ΑΘΗΝΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΒΡΕΙ ΣΤΕΓΗ ΣΤΑ ΑΣΥΛΑ.
    ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ.
    ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΠΑΛΕΒΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΕΣ.
    ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ !
    ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΧΕΣΑΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΔΡΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΔ..

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΝΔ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΗΜΙΤΑΣΙΟΝ.. ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΕΤΣΙ ΤΑ ΛΕΝΕ..

    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΜΠΟΡΑΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Χουντοχοιδης μιλώντας στο Πρετεντέρη είπε οτι έδωσε διορία στον κόσμο που ήταν μέσα στο εμπ, να βγει μέσα σε μισή ώρα, αλλιώς θα έμπαινε μέσα.
    Ο κόσμος όντως βγήκε, με πορεία και κατευθύνθηκε Ομόνοια όπου και διαλύθηκε.
    Είπε και άλλα πολύ όμορφα, αντίστοιχα του χουντομυαλού του, οτι είναι 2000 άτομα ναζιστές (!) και οτι εν ολίγοις θα μας χώσει όλους μέσα...
    Μέχρι και ο Βελόπουλος που ήταν εκεί είπε οτι δεν του άρεσε το ύφος του...για να δείτε σε τι επίπεδα έχει φτάσει ο γελοίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς το κκ ΧΟΥΝΤΟχοίδη. Φασίστες της Χρυσης Αυγής υπό την προστασία των ΜΑΤ επιτίθενται σε φωτορεπόρτερ δημοσιογράφους και φοιτητές.

    Θέλει να μαζέψει τα φασισταριά… και τα χρυσαυγοπουλα? Εύκολο, όπως εύκολο να μαζέψει πρώτα από όλους αυτούς των Ματ που τους υπερπροστατευουν

    Μπροστά στα προπύλαια οπου ΜΑΤ και αλλα του είδους είχαν αποκλείσει το πανεπιστήμιο , μια μικρή ομαδουλα από 5-7 φασίστες της χρυσής αυγής (μετά το καταλάβαμε γιατί μας το είπαν ! στην αρχή φαινόντουσαν για μαθητές που συμμετείχαν στην πορεία και είχαν κάτσει στην είσοδο του Μετρό όπου είχαν παραταχθεί μαζί με τα Ματ στα προπύλαια.

    Οι μπάτσοι δεν άφηναν τον κόσμο να περάσει από τον πεζόδρομο προς την Ακαδημίας. Σπρώχνουν βρίζουν και διώχνουν 3 γυναίκες. Την μια από αυτές την στριμώχνουν με τις ασπίδες.

    Όταν φοτορεπορτερ και ρεπόρτερ κατέγραψε την σκηνή οι πιτσιρικάδες επενέβησαν και άρχισαν να βρίζουν τον ρεπόρτερ ρουφιάνο κλπ κλπ.

    Του δίνονται οι ανάλογες εξηγήσεις ότι δεν τραβούν φοτο τον συγκεκριμένο τσογλάνι αλλά τη γυναίκα… ωστόσο ο μικρός επιμένει να βρίζει και να τσαμπουκαλευεται.

    Ακολούθησε διαπληκτισμός και απειλές από τα φασίστρια… επενέβησαν και άλλοι σ. όπου σε κάποια στιγμή όταν ο τσακωμός χόντρυνε με το ρεπόρτερ και έναν άλλο φοιτητή που τους απειλούσε ο μικρός Χίτλερ (Φώτο σε κύκλο) ρωτήθηκε τι είναι και γιατί ενοχλείται επειδή καταγράφονται οι ασχήμιες και οι κτηνωδίες των μπάτσων.

    Στο δεύτερο εκ νέου ερώτημα τι είναι αυτός ο τύπος? απάντησε με επιθετικό ύφος και γεμάτος καμάρι «είμαι φασίστας»… και θα σας γαμήσουμε…

    Έγινε το αντίθετο γιατί του άστραψε μια κεραυνοβολιά αλλιώτικη κατάμουτρα και δίπλωσε η μούρη του.

    Ακολούθησε συμπλοκή έπεσαν κάτι ωραία χάδια στα χρυσαυγοπουλα που επιτέθηκαν με μπουνιές και κλοτσιές ενώ το υπόλοιπο παρεακι τους έβγαλε και καδρονακια που τα είχαν κρυμμένα πίσω από το τσιμεντένιο τοιχίο του μετρό και ανάμεσα στα ΜΑΤ. Τα χρυσαυγοπουλα λίγο έλειψε να γίνουν αλοιφή στην άσφαλτο και σώθηκαν χάρη στην παρέμβαση των φίλων τους των Ματ και του επικεφαλής της διμοιρίας. Προσπαθούσαν να τους συγκρατήσουν και τελικά τους τράβηξαν πίσω από τα κορδόνια τους και τους έσωσαν από τα χέρια των φοιτητών… με την απόλυτη στοργή που επιδεικνύουν κάθε φορά στα φασίστρια η τιμημένη ελληνική αστυνομία προστάτη του πολίτη του κ ΧΟΥΝΤΟχοϊδη .
    (κάνετε διπλό κλικ στις φοτο για μεγέθυνση)

    Να τους χαίρεστε όπως και τη δημοκρατία σας αααα μη ξεχάσουμε, να χαίρεστε και το σοσιαλισμό σας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αναρχικοι του κωλου τελικα φετος αποδειχτηκε μια για παντα ποσο για τον πουτσο ειστε.

    οταν θελουν,μπορουν ανετα..
    σας μαντρωσαν σε μια μερα ολους και τους παρακαλουσατε κιολας να σας δειξουν ελεος και ανθρωπια (σαν ατρομητοι αγωνιστες που ολοι ξερουν οτι ειστε.)

    εισασταν πιο λιγοι και απο συγκεντρωση καπη ή απολυμενων βιοτεχνιας.

    και τελος η οριστικη πια απορριψη σας απο τον λαο, τους πολιτες, τους φοιτητες και τους αριστερους αγωνιστες ηταν η ταφοπλακα σας.
    μεχρι και ο συριζα πια σας καταδικασε!!

    αντε γεια σας.
    ειστε πια μονο ενα μονοημερο show για να γεμισουν τα καναλια που δεν βαζουν ταινιες ή σειρες, τα αδεια προγραμματα τους.
    μεχρι και αυτα ομως απογοητευτηκαν.
    του χρονου θα βαλουν ταινιουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΠΟΥΣΤΑ ΕΣΥ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΜΠΑΜ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑΣΟΥ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΧΩ ΞΕΡΑΘΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!
    ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ.
    ΡΕ ΚΑΦΕΤΖΗ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε τόσα χρόνια εγώ και αυτοί εδώ μέσα ψηφίζαμε το ίδιο κόμμα; ΠΑΣΟΚ;

    ή μαλάκας είμαι εγώ ή μαλάκες είναι αυτοί ή το ΠΑΣΟΚ επανιδρύθηκε απο το ΛΑΟΣ!!!!

    Να το χαίρεστε ρε κρεττίνοι αλλά το ζαίρομαι κι εγώ που μου κάνατε τον τον καραδεξιό Παυλόπουλο να μοιάζει με αρσακειάδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όταν δεν υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση ,

    άσυλο και ελεύθεροι κοινωνικοί χώροι καταργούνται.



    Όταν διδάσκουν την αστυνομία να βλέπει την κοινωνία ως εχθρό

    τότε στους δρόμους επικρατεί τάξη , ησυχία και πολλή ασφάλεια.



    Όταν οικυβερνήσεις βαφτίζουν την εργασία απασχόληση,

    την παιδεία δια βίου μάθηση

    και την δημόσια τάξη προστασία του πολίτη

    απλά κάνουν δημόσιες σχέσεις.



    Όταν ηκοινωνία αρχίζει να φοβάται τα παιδιά της

    και επιτρέπει να προσάγονται , να δέρνονται και να φυλακίζονται

    η δημοκρατία αργοπεθαίνει

    και η ίδια η κοινωνία μάλλον δεν έχει πολλή ζωή ακόμη..



    πρωτοβουλία για την αυτοοργάνωση στην εκπαίδευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου