Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Διαφημιστείτε στο καφενείο

Το Ελληνικό καφενείο είναι ένα blog που ξεκίνησε πριν από 20 μήνες την πορεία του στην blogόσφαιρα και βρίσκεται αυτή την στιγμή στην πρώτη πεντάδα των blogs στην Ελλάδα, σε όλες τις πλατφόρμες . Εχουμε τα counter ανοικτά στο καφενείο για να μπορούν όλοι να βλέπουν τις επισκέψεις στο καφενείο.Μέχρι σήμερα 14.400.000 διαφορετικοί επισκέπτες διάβασαν το καφενείο με 34.600.000 κλικ.

Η διαφήμιση στο καφενείο αφενός κάνει γνωστό τον διαφημιζόμενο σε δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες μηνιαίως και αφετέρου στηρίζει την προσπάθεια μας για συνεχή παρουσία στα δρώμενα, έγκυρα και έγκαιρα.

Στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου είναι και τα στατιστικά του καφενείου, που δίνει η google.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο kafeneio2.gr@gmail.com για κάθε πληροφορία .
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.