Μας θεωρούν μαζόχες

Γράφει ο
Dynasty Killer
Αγαπητέ Καφετζή

Μας θεωρούν οι πολιτικοί μας ηγέτες ότι είμαστε πολύ … μαζόχες !!!
******************
Ένα ρεπορτάζ που διάβασα στην εφημερίδα ‘’Παρασκευή +13’’ κυριολεκτικά με αναστάτωσε .
Αν επαληθευτούν έστω και τα μισά από όσα γράφει η καλή εφημερίδα για τους ‘’Νέους υποψήφιους της Ν.Δ. για τις βουλευτικές εκλογές ‘’ τότε θα σημαίνει ότι οι πολιτικοί μας ηγέτες μας θεωρούν ΚΑΙ μαζόχες ,ΚΑΙ μακάκες .
Παρουσιάζει η εφημερίδα μία λίστα θυγατέρων και υιών νυν πολιτικών μας οι οποίοι ετοιμάζονται για να μας …. σώσουν !!
Δεν θα ακολουθήσω την σειρά που τους αναφέρει η ‘’Παρασκευή+13’’ γιατί είτε μας αρέσει ,είτε όχι , κάποια τέκνα έχουν Ιστορική προτεραιότητα .
Ο υιός της κ.Ντόρας Μπακογιάννη ο Κώστας , γράφει η εφημερίδα ,παίρνει το δρόμο για το Καρπενήσι .Αν και ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν θα κατέβει στις επικείμενες εθνικές εκλογές , τα τοπικά κομματικά στελέχη υποστηρίζουν το αντίθετο .Δεν το πιστεύω ότι οι Ευρυτάνες μπορεί να είναι ΤΟΣΟ μαζόχες να ζητάνε με το ζόρι να κάνουν βουλευτή τους τον εγγονό του … Δρακουμέλ . Έλεος .

Σας υπενθυμίζω ότι τον.....
Κώστα Μπακογιάννη τον είχε προσλάβει η μαμά του ,για σύμβουλό της ,αμέσως μόλις ανέλαβε το ΥπΕξ . Διαδικασίες πρόσληψης λίαν ‘’αξιοκρατικές ‘’ . Αυτά που έκαναν οι Πασόκοι για τους κλαδικάρχες τα κάνουν οι γαλάζιοι για τα τέκνα τους τα ίδια . Πάμε από το κακό στο χειρότερο .

Η μελλοντική υποψηφιότητα όμως του Κ.Μπακογιάννη εξηγεί γιατί παραιτήθηκε πρόσφατα από το ΥπΕξ .

Έπεται ο Κώστας Καραμανλής ο .. τρίτος . Ξάδελφος του πρωθυπουργού μας και υιός του θείου Αχιλλέα . Ενώ εγώ νόμιζα ότι θα βοηθάει την αδελφή του Φωτεινή στην διοίκηση της οικογενειακής off shore ναυτιλιακής εταιρίας Hellenic Carriers στο Τζέρσευ ,ξέρετε εκείνη την εταιρία με πλοία , Panamax bulk carriers , που έχουν σημαίες ευκαιρίας , αυτός ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του πατέρα του στις Σέρρες .

Έδωσε ,όπως είδαμε, μια φωτογραφία του στην εφημερίδα από την εποχή που ήταν στο Γυμνάσιο ,πριν 30 χρόνια ,για να γοητεύσει τους Έλληνες ψηφοφόρους που λατρεύουν να ψηφίζουν ιστορικά ονόματα .

Δεν μας αρκούσαν η ήδη υπάρχουσες ‘’Άγιες Οικογένειες’’ Καραμανλήδων , Μητσοτάκηδων και Παπανδρέου ,έχουμε στην πολιτική πιάτσα και άλλα δυνατά τζάκια

που αισιοδοξούν να αντιπροσωπεύσουν μελλοντικά στη Βουλή

το λούμπεν προλεταριάτο .

Η οικογένεια Έβερτ δεν αρκείται που έχει στην βουλή τον σύζυγο της θυγατέρας Ιλεάνας τον κύριο Δούκα ,αλλά ετοιμάζει την Αλεξία Έβερτ την άλλη κόρη του πρώην Προέδρου της Ν.Δ. για την Α.Αθήνας μια και θα αποχωρήσει ο πατέρας της .

Θυγατέρα μας ετοιμάζει και η κυρία Φάνη . Την Αλεξάνδρα Πετραλιά .

Και αυτή ετοιμάζεται για την Α.Αθήνας οπότε εδώ θα έχουμε πολιτικό μαλλιοτράβηγμα διασήμων θυγατέρων . Η εφημερίδα γράφει ότι η Αλεξάνδρα έχει στενές σχέσεις με το Αρη Σπηλιωτόπουλο …δίνει και αυτό κάποιο ‘’αβαντάζ’’ .

Δεν τελειώνει εδώ η λίστα των θυγατέρων και υιών επωνύμων πολιτικών αλλά δεν θα σας χαλάσω άλλο το κέφι του ΣαββατοΚύριακου .

Το δικό μου σύνθημα για τις επόμενες εθνικές εκλογές είναι :

ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ,

ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ‘’ΑΓΙΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ’’ ΝΑ ΤΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙΣ !!!

φιλικώτατα
DYNASTY KILLER