Πρόγνωση καιρού για αύριο Πέμπτη 23.4.09

Γράφει ο Χρήστος

Συννεφιασμένος θα είναι και αύριο ο καιρός σχεδόν σε ολόκληρη την χώρα ενώ δεν θα λείψουν οι βροχές και οι καταιγίδες. Οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν θυελλώδεις στο Βόρειο ,κυρίως, Αιγαίο ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Πιο αναλυτικά νεφώσεις προβλέπονται για αύριο σε αρκετές περιοχές της χώρας με βροχές και τοπικές καταιγίδες ιδιαίτερα στα νοτιοδυτικά την δυτική Μακεδονία στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Πάντως από τις απογευματινές ώρες και μετά αναμένεται σχετική βελτίωση του καιρού σε ολόκληρη την χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν στο Βόρειο Αιγαίο και τα 8 Beaufort με τάση εξασθένισης απο το απόγευμα και μετά , ενώ στα υπόλοιπα τμήματα του Αιγαίου και στο Ιόνιο η ένταση των ανέμων δεν θα ξεπεράσει τα 6 Beaufort. H θερμοκρασία όπως είπαμε και πριν σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 6 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα από 11 έως 19 βαθμούς στην Δυτική Ελλάδα από 12 έως 19 βαθμούς ενώ στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα κυμανθεί από 13 έως 20βαθμούς.

Για την Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες ασθενείς κατά βάση βροχές. Απο το απόγευμα και μετά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις έως 6 Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17βαθμούς.

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με κάποιες λίγες βροχές στα Ανατολικά του νομού. Και εδώ από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις έως 5 Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15βαθμούς.
Καιρικά