Πρόγνωση καιρού για αύριο Τετάρτη 22.4.2009

0
Γράφει ο Χρήστος
Βροχερός αναμένεται να είναι αύριο ο καιρός σε σχεδόν ολόκληρη την χώρα με τα περισσότερα φαινόμενα να εντοπίζονται στην Δυτική και στην Βόρεια Ελλάδα. Χιόνια στα ορεινά,ισχυροί άνεμοι, κυρίως στο Αιγαίο, και πτώση της θερμοκρασίας θα συνθέσουν ένα πιο φθινοπωρινό σκηνικό.

Πιο αναλυτικά βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένουμε για αύριο Τετάρτη κυρίως στην Δυτική και στην Βόρεια Ελλάδα καθώς και στα Κεντρικά ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα θα είναι λιγότερα και πιο τοπικά σε Κρήτη και Δωδεκάνησα, ενώ χιόνια αναμένουμε στα Κεντρικά και Βόρεια ορεινά . Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βορειοανατολικές διευθύνσεις έως θυελλώδεις 8 Beaufort στο Νότιο και Κεντρικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις 6 και ίσως για πολύ λίγο 7 Beaufort ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 6 Βeaufort. H θερμοκρασία όπως είπαμε και πριν θα σημειώσει πτώση και α κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 8 έως 17βαθμούς,στην Κεντρική Ελλάδα από 10 έως 20 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 12 έως 20 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από από 13 έως 22 βαθμούς.

Για την Αττική προβλέπονται.......

νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγες πιθανότητες για την εκδήλωση καταιγίδων τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20βαθμούς.

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αλλά εδώ ο καιρός φαίνεται να βελτιώνεται από τις απογευματινές ώρες και μετά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς
Καιρικά


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)