Εκατομμυριούχοοος !!!

7
Καλημερα εγινα εκατομυριουχοςςςςςςςςςςςς.

Η χαρούμενη φράση γέμισε την οθόνη μου πρωί – πρωί, σχεδόν ξημερώματα.
- Μπράβο φίλε, πες μου το κόλπο να γίνω κι εγώ, απάντησα αυθόρμητα, ανταποδίδοντας την – όπως νόμιζα - πλάκα, αν και έπρεπε να καταλάβω ότι σοβαρολογούσε.
Ήταν τόση η φούρια του να μου πει το ευχάριστο νέο που έγραφε τις λέξεις όπως – όπως, ανορθόγραφα και χωρίς τόνους αλλ’ αυτά τα πρόσεξα μόλις έγραψα την απάντηση και πάτησα
enter
.
Κι εκεί που άρχισα να αναρωτιέμαι «Λες καμιά κληρονομιά ο τυχεράκιας εν μέσω κρίσης;» έρχεται η δεύτερη φράση.
πιασαμε 1000332 επισκεψεις
Τότε μπήκα στο νόημα!!!
Ναι, όπως καταλάβατε ήταν ο Καφετζής και πανηγύριζε το γεγονός ότι το Καφενείο ξεπέρασε το 1000000 επισκέψεις.
Σε διάστημα λιγότερο από ένα χρόνο, το Καφενείο είναι πλέον ένα καθιερωμένο
blog
, όχι μόνο μεταξύ των θαμώνων αλλά και ευρύτερα μεταξύ των ανθρώπων που σκέπτονται, που προβληματίζονται, που ανησυχούν που οραματίζονται, που … που …
Και αυτό το κατάφερε μόνο ένας άνθρωπος και με μόνα εφόδια την συνέπεια, την εγκυρότητα και τη σκληρή – πολύ σκληρή δουλειά.
Υπάρχουν μέρες – ή μάλλον μερόνυχτα - που ο Καφετζής «χτυπάει» κάτι ξεγυρισμένα 12ωρα και 15ωρα μπροστά στον υπολογιστή.
Μπράβο φίλε!!! Φαίνεται πως όταν ο
Paulo Coelho
έγραψε τη φράση «όταν θέλεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχεις» εσένα είχε υπόψη του.

Υ.Γ. Μέχρι να γράψω δυο κουβέντες για τον πραγματικό άθλο του φίλου Καφετζή, σας τα πρόλαβε ο ίδιος. Δεν κρατιόταν με τίποτε. Και με το δίκιο του!

Ευθύλογος

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια
  1. Μπράβο Καφετζή.
    Και ξέρεις, εμείς στον τόπο μου λέμε ότι το πρώτο εκατομμύριο είναι δύσκολο.
    (Είτε σε δραχμές παλιότερα, είτε σε ευρώ μετά, είτε σε επισκέψεις τώρα)
    Τώρα βέβαια αν όλους τους επισκέπτες τους κερνούσες κι από ένα καφέ, θα είχες φαλήρει προ πολλού.
    Κάτι ήξερες εσύ και έκανες το κορόιδο επί του θέματος "καφές" από την αρχή.

    Καφενόβιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο έλεος των μαφιών
    Η βαρβαρότητα γίνεται αφόρητη

    Το παρακάτω κείμενο είναι μια κραυγή απόγνωσης.
    Τα πλιάτσικα, η ασυδοσία των αλλοδαπών μαφιών, οι ληστείες και οι δολοφονικές επιθέσεις έχουν πάρει επιδημική διάσταση.
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Κάτι πρέπει να γίνει.
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ να αρχίζουμε να φωνάζουμε. Τη μία κραυγή δεν την ακούει κανείς. Οι κραυγές και οι κινητοποιήσεις των πολλών ακούγονται…

    ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ - ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΜΑΣ. Απειλείται άμεσα η ζωή της οικογένειας μου μετά από απόπειρα ανθρωποκτονίας-ληστείας εναντίον μου

    Βρίσκομαι τόσο εγώ όσο και η οικογενεια μου στη χειρότερη θέση που μπορεί να βρεθεί άνθρωπος. Απειλείται άμεσα η ζωή μας και είμαστε εντελώς απροστάτευτοι. στο έλεος αδίστακτων κακοποιών Μετά από δολοφονική απόπειρα εναντίον μου, με πρόθεση προφανώς τη ληστεία (που απετράπει), η διάθεση των κακοποιών κλιμακώνεται με συνεχείς τηλεφωνικές απειλές και χρηματικό εκβιασμό εναντίον μου και εναντίον των μελών της οικογενείας μου.

    Τα γεγονότα έχουν ως εξής. Την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009, και ώρα 6.15 πμ, δεχτηκα δολοφονική επιθεση με σιδηρολοστό στο κεφάλι, μέσα στον κήπο του σπιτιού μου, με αποτέλεσμα βαρεία κάκωση του κρανίου και του δεξιού μου αυτιού που χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση του κρανίου και πλαστική επεμβαση στο αυτί (καθώς αποκόπηκε το ήμισυ). Στη συνέχεια, κι επειδή, όπως ανέφερα παραπάνω, η ληστεία απετράπη λόγω εγρήγορσης των μελών της οικογενείας μου, η μανία των δολοφόνων-ληστών κλιμακώνεται με συνεχή απειλητικά τηλεφωνήματα σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα, για καταβολή χρηματικού ποσού ειδάλως θα προβούν στη σφαγή μας.
    Όλα αυτά απέναντι σε μια πολιτεία που είναι ανίκανη να προσφέρει και την ελάχιστη ασφάλεια στον πολίτη, σε μια αστυνομία που απαιτεί γραφειοκρατικές διαδικασίες από το θύμα κι όλη της η προσφορά σταματά μέχρι εκεί. Όλα αυτά συνεχίζονται επί πέντε ημέρες κι οι εκκλήσεις μας για βοήθεια δεν βρίσκουν καμμία ανταπόκριση.
    Πιο συγκεκριμένα, η αστυνομία δηλώνει παντελώς ανίκανη να δράσει απέναντι σ'αυτή την έκκληση απόγνωσης. Χαρακτηριστικά, την ίδια την ημέρα της δολοφονικής απόπειρας, αφού ηρθε μετα την παρέλευση μιας ώρας, δεν μπήκε καν στον χώρο που διαπράχτηκε η δολοφονική απόπειρα, δεν διερεύνησε τον περιβάλλοντα χώρο, κι απλά μόνο κράτησε το όνομα μας (ούτε καν το τηλέφωνο μας) και αποχώρησε. Έχω ήδη επισκεφτεί δύο φορές το αστυνομικό τμήμα της Παιανίας, ζητώντας απεγνωσμένα προστασία και διευρένηση, κι έχω προχωρήσει σε μηνυτήρια αναφορά. Το μόνο που μου είπαν ήταν να αναμένω να πάει η υπόθεση μου στον εσαγγελέα, να περιμένω την αξιολόγηση της και θα δούμε...Μέχρι τότε, οι εγκληματίες θα μας έχουν σφάξει, αφού η αστυνομία είναι ανίκανη τόσο στην καταστολή ενός εγκλήματος που έχει ήδη διαπραχθεί (η απόπειρα ανθρωποκτονίας και ο εκβιασμός) όσο και στην πρόληψη ενος εγκλήματος ακόμα πιο άγριου που μέλεται να τελεστεί αφου δεν θα υποκείψουμε στον χρηματικό εκβιασμό των επίδοξων δολοφόνων μας για τον απλούστατο λόγο ότι δεν διαθέτουμε ούτε εμείς ούτε οι φίλοι μας χρήματα.

    Ζητάμε από την Ελληνική Αστυνομία, το Υπουργείο Δημόσιας Ταξης, την Ελληνική Κυβέρνηση και την Ελληνική Πολιτεία γενικότερα την άμεση προστασία μας, γιατί κινδυνεύουμε άμεσα να δολοφονηθούμε άγρια από αδίστακτους κακοποιούς. Επιτέλους προστατέψτε τη ζωή του Έλληνα πολίτη που δεν είναι επώνυμος και πλούσιος για να βάλει προσωπική φρουρά και να καταθέσει λεφτά στους εκβιαστές. Που δεν είναι πολιτικός για να του διαθέτετε αστυνομική φύλαξη. Εκπληρώνουμε τις ίδιες υποχρεώσεις προς το κράτος και είστε υποχρεωμένοι να προστατέψετε τη ζωή μας.
    Θέλουμε απλά να ζήσουμε. Θέλουμε να πηγαίνουμε στη δουλειά μας γιατί από αυτή και μόνο επιβιώνουμε. Θέλουμε να φύγουμε από την κόλαση του τρόμου, ταμπουρωμένοι μέσα στο σπίτι σαν τα ποντίκια στη φάκα. Θέλουμε να σταματήσουμε να φοβόμαστε ότι θα μας σφάξουν. Ζητάμε απεγνωσμένα ΒΟΗΘΕΙΑ.

    Ζητάμε απο όλους τους πολιτικούς, τα πολιτικά κόμματα, τις οργανώσεις και τα σωματεία, ανεξάρτητα από ιδεολογικές διαφορές, να πιέσουν την αστυνομία και την πολιτεία να μας προστατέψει και να μας σώσει. Σας ζητάμε να βρείτε τρόπους να μας ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ.

    Ζητάμε από τους δημοσιογράφους και όλα τα μέσα ενημέρωσης να δημοσιοποιήσουν την θανατηφόρα απειλή που δεχόμαστε, να πιέσουν ασφυκτικά την πολιτεία να μας προστατέψει. Δεν έχουμε άλλο τρόπο να αμυνθούμε πέρα από την δημοσιοποίηση της κραυγής μας. Δημοσιογράφοι έχετε ένα μεγάλο όπλο για την προστασία του πολίτη. Η πολιτεία μόνο εσάς υπολογίζει τελικα. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ.

    Τέλος και πάνω απ' όλα ζητάμε την συμπαράσταση των απλών πολιτών και των φίλων μας. Εσείς που γνωρίζετε από δικές σας εμπειρίες τον φόβο και την φριχτή ανασφάλεια, εσείς που νιώθετε το ίδιο αδύναμοι οικονομικά και ανώνυμοι όπως εμείς, εσείς μπορείτε περισσότερο από όλους να μας βοηθήσετε.
    Διαδώστε παντού την κραυγή μας για βοήθεια. Πιέστε με όσους τρόπους έχετε να μας προστατέψουν. Σκεφθείτε, πρώτα απ'όλα πως θα μπορέσουμε τώρα και στο μέλλον να βοηθάμε ο ένας τον άλλον, πως θα μπορούμε εμείς οι οι ίδιοι να αντιμετωπίζουμε τις απειλές, πως η αλληλεγγύη μας θα βάλει φραγμό στον ΦΟΒΟ και θα ανυψώσει την αξία της ιδιας της ΖΩΗΣ. Ας γίνει η δική μας περίπτωση αφορμή να δυναμώσει ο πληγωμένος κοινωνικός μας ιστος. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ.

    Γιάννης Σταύρου, ζωγράφος

    (Προσυπογράφεται και από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μου, την σύζυγο μου Μαργαρίτα Πατσιλίβα και την κόρη μου Μαρία Σταύρου.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε καφετζή συγχαρητήρια για το πρώτο σου εκατομμύριο! Σύντομα και στο 2ο και 3ο κ.ο.κ.! εδώ θα είμαστε να σου πίνουμε τον κάφε και να διαβάζουμε τις εφημερίδες κάθε πρωί,και όλα τα θέματα που αναρτάς!

    Να είσαι καλά φιλαράκι και άλλες πολλές επιτυχίες! Μα πάνω απ'όλα ΥΓΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΚΑΦΕΤΖΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ... ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΟΧΕΙΑ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ;

    ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕΤΖΗ.ΚΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ.ΑΣ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.ΑΝ ΠΕΡΝΑΕΙ 12 ΜΕ 15 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ-ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ- ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ 12 ΜΕ 15 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ "ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ" ΡΥΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.=ΚΑΦΕΤΖΗ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ.ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΡΙΤΙΚΗ

    ΕΝΕΡΓΟΙ ΘΑΜΩΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΕΡΓΟΙ ΘΑΜΩΝΕΣ ΘΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΕΝΕΡΓΗΘΕΙ.. ΚΟΙΝΩΣ ΚΟΠΡΙΣΕΙ.

    ΟΠΩΣ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΟΗΘΟΣ ΧΕΙΡΟΜΑΝΤΗΣ ΤΗΣ "ΟΙΩΝΟΣΚΟΠΟΥ" ΑΓΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ, Ή ΑΛΛΩΣ ΜΑΚΑΡΙΟΣ "ΘΑΜΩΝΑΣ" ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ Ή ΑΛΛΩΣ "ΕΡΙΝΥΑ" ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΤΟΥ ΄Η ΑΛΛΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΨΑΛΤΗΣ¨" ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Ή ΑΛΛΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΠ, Ή ΑΛΛΩΣ ΤΟΞΟΤΗΣ ΤΗΣ ΛΕΓΕΩΝΑΣ ΤΩΝ ΒΑΛΙΑΝΑΤΩΝ...

    ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΟΠΙ ΣΟΥ.. ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ''

    Ο ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΣΟΥ

    ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου