ΚΑΦΕ-ΝΕΑ: Βραδινό Δελτίο Ειδήσεων (7/11/08)


Γράφει
Ο ΘΑΜΩΝΑΣ 07 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008

0600...
Η ΔΕΗ τρελλάθηκε και προαναγγέλει αύξηση +5%!! όλα τα κανάλια μεταδίδουν την πρόκληση της ΔΕΗ που έγινε από τον πρόεδρο της κο ΑΘΑΝΑΣΌΠΟΥΛΟ που είναι όμως ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!!!!!!!!!!!!!....

0620...Ο καιρός το Σαββατοκύριακο αλλάζει
-
χειμωνιάζει , με βροχές και πτώση θερμοκρασιών.........

0640...Νεα κατάθεση της δημοσιογράφου Αριστέας Μπουγάτσου ,
ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, η κ. Μπουγάτσου κατέθεσε πως σε επαφή που είχε με τον κο Δούκα για την υπόθεση, της «αφέθηκε να εννοηθεί ότι όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του και είχε τις πρώτες επαφές η παραπομπή των ενδιαφερομένων, σ' αυτόν έγινε από το Μαξίμου».

0645...ΠΤΩΤΙΚΑ για δεύτερη ημέρα κινήθηκαν
οι ασιατικές μετοχές . Στην Ιαπωνία ο δείκτης Nikkei -4,7% φθάνοντας στις 8.480,99 μονάδες. Στην Αυστραλία ο S&P/ASX -3,9%, ......................

0700..." ΛΕΥΚΟ ΚΟΤΣΥΦΙ blue tree ΜΑΥΡΟ ΚΑΡΑΒΙ "
Μιμης Ανδρουλάκης - κυκλοφορεί σημερα το νεο του Βιβλίο του.....

0715...
Εικοσιπέντε τουρκικά αεροσκάφη (16 F-16, 4 F-4, 2 αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας CN-235 και 2 ελικόπτερα SeaHawk) εισέβαλαν την Πέμπτη στο FIR Αθηνών (χωρίς να έχουν υποβάλει σχέδιο πτήσης) και παραβιάσαν οκτώ φορές τον ελληνικό εναέριο χώρο.

0725...Την αναστολή δρομολογίων του Προαστιακού από τις 10.11.2008 μέχρι και τις 25.11.2008,
στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης των έργων ηλεκτροκίνησης στο δίκτυο του προαστιακού σιδηρόδρομου και των έργων του τετραπλού σιδηροδρομικού διαδρόμου από Σιδηροδρομομικό Κέντρο Αχαρνών(ΣΚΑ) μέχρι 3 Γέφυρες, ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

0730...Η ΠΑΛΑΙΝΘΡΩΠΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...κάτω απο τα 60$ !!!!! σήμερα το πετρέλαιο διεθνώς ,
και στην ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΥΨΗ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ............σχ........ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!

0800...Βορείως των Νήσων Κέιμαν κινήθηκε ο κυκλώνας «Παλόμα»
σήμερα και αναμένεται να ισχυροποιηθεί καθώς περνά την Καραϊβική σύμφωνα με τις προβλέψεις των ΗΠΑ.Η 16η καταιγίδα για φέτος δεν απειλεί της πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στον Κόλπο του Μεξικού.

0814...Δύο ένοπλοι εισέβαλαν και λήστεψαν στις 04:45
τα ξημερώματα Ίντερνετ καφέ, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 119, στα Διαβατά.

0846...
Πτώση "χωρίς φρένα" στις ασιατικές αγορές την Παρασκευή. Νέα μείωση επιτοκίων από την κεντρική τράπεζα της Νότιας Κορέας κατά 25 μονάδες. Και κάτω από τα 60 δολάρια το βαρέλι το αργό.

0855...
Μεγάλη κινητοποίηση προγραμματίζουν για την Παρασκευή κάτοικοι του δήμιου Βιάννου στο Ηράκλειο Κρήτης. Στόχος των κατοίκων, η απομάκρυνση λατομείου από την περιοχή Βαχός.

0904...CNN..Paris...Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί
,
είχε το βράδυ της Πέμπτης τηλεφωνική συνομιλία διάρκειας μισής ώρας με τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, κατά τη διάρκεια της οποίας οι δύο άνδρες εξέτασαν τα μεγάλα διεθνή ζητήματα, μεταξύ των οποίων και την οικονομική κρίση.

0930... CNN...Asian Markets.. .
Ο δείκτης Νikkei έκλεισε με πτώση 3,55%. Ο δείκτης υποχώρησε κατά 316,14 μονάδες φτάνοντας τις 3.583,00. .
Στη Ν. Κορέα ο δείκτης Kospi καταγράφει κέρδη της τάξης του 2,17%. Η Βank of Korea προχώρησε για ακόμη μια φορά σε μείωση των επιτοκίων δανεισμού, προκειμένου να αποτρέψει την οικονομία από την πρώτη ύφεση σε μία δεκαετία.Η τράπεζα μείωσε το βασικό της επιτόκιο κατά 25 μονάδες βάσης στο 4%.

1035..." ΕΘΝΟΣ "...
Σε μετωπική σύγκρουση εξελίσσεται η συζήτηση στο εσωτερικό του Συνασπισμού για τις συνεργασίες με το ΠΑΣΟΚ μία μόλις ημέρα μετά τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος καλούσε τόσο τον Λεωνίδα Κύρκο όσο και τον Νίκο Κωνσταντόπουλο «να αφήσουν τη νέα γενιά στελεχών να διαδραματίσει όπως αυτή αντιλαμβάνεται τον ρόλο της και ας κριθεί από τις επιλογές της, όπως άλλωστε κρίθηκαν και οι επιλογές άλλων». Με μία σκληρή δήλωση, συνεργάτες του πρώην προέδρου του ΣΥΝ Ν. Κωνσταντόπουλου επισήμαναν ότι οι δηλώσεις του κ. Τσίπρα χαρακτηρίζονται «από αμετροέπεια έως απρέπεια».

1105...." ΕΘΝΟΣ "
Συναγερμός και αγωνία από την απελευθέρωση διακοσίων κιλών ουρανίου στην περιοχή της Κύμης από την έκρηξη των 600 βλημάτων αέρος - εδάφους που έφερε το μοιραίο ελικόπτερο «Απάτσι».

1135...Τη διακοπή της επαγγελματικής σχέσης με τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ
μετά τις δηλώσεις του έως σήμερα συμβούλου του Γιώργου Παπανδρέου σε τηλεοπτικό σταθμό ότι τα Σκόπια πρέπει να ονομαστούν «Μακεδονία» και ότι υπάρχει «μακεδονική μειονότητα».

1235...
Ληστεία πριν λίγο!!! σε κατάστημα της Τράπεζας Κύπρου επί της Λ. Μεσογείων 507 στην Αγία Παρασκευή .. Τέσσερα άτομα με την απειλή όπλου αφαίρεσαν από τα ταμεία άγνωστο χρηματικό ποσόν και διέφυγαν.

1310...CNN..reports..Ενοπλοι που επέβαιναν σε ταχύπλοα
σκάφη επιτέθηκαν σε Νιγηριανούς στρατιώτες σε εγκατάσταση πετρελαιοειδών της αμερικανικής εταιρείας Chevron αργά χθες το βράδυ..

1330...
Ομάδα ατόμων εισήλθε στις 12:05 μ.μ. σε κατάστημα σούπερ μάρκετ στην οδό Τρώων 38 στα Πετράλωνα και αφαίρεσε διάφορα είδη.

1350...
Οι ευρωπαίοι ηγέτες καλούνται την Παρασκευή να λύσουν τις όποιες διαφορές, προκειμένου να παρουσιάσουν την κοινή τους θέση στη Διεθνή Διάσκεψη για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που θα γίνει στην Ουάσιγκτον στις 15 Νοεμβρίου.

1410...
Τη στιγμή που ο Θεσσαλικός κάμπος διανύει τη χειρότερη περίοδο λειψυδρίας, τα στελέχη του ΥΠΕΧΩΔΕ δε δείχνουν δε δείχνουν δείγματα συνεργασίας με τους φορείς για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

1430...
Επίθεση με μπογιές στο κτίριο του Συμβουλίου της Επικρατείας, που βρίσκεται στην οδό Πανεπιστημίου 47, πραγματοποίησε το μεσημέρι, ομάδα αγνώστων.

1415...ΜΕΓΑ τσανελ...Ο Μανώλης
επιτίθεται με σφοδρότητα στον Αλογοσκουφη ΚΑΙ ΜΙΛΑ FOR GOLDEN BOYS!!!!!

1420...ΜΕΓΑ τσανελ ...κλεφτοπόλεμος Κυβέρνησης - Τραπεζών
.............σχ...μήπως το παιχνίδι ειναι στημένο???

1430...ΜΕΓΑ τσανελ...πριν λιγο τρειλερ διαφημίζει συνέντευξη
Πρετεντέρη στην Ανατροπή του !! ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ...σχ.αυτο δεν ειναι ανατροπη ......για αποφυγή ανατροπής μου μοιαζει

1600...Η σημερινή δημοσίευση της δικαστικής απόφασης
του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ροδόπης υπέρ του Δημοσίου για τις επίμαχες εκτάσεις της Βιστωνίδας, επιβεβαιώνει ότι ουδέποτε δόθηκαν στη Μονή Βατοπεδίου νόμιμοι τίτλοι για τις επίμαχες εκτάσεις και γι’ αυτό το δικαστήριο απέρριψε την αγωγή της.