Πρωτοφανής προβοκάτσια εις βάρος του Γ. Παπανδρέου η “καταγγελία”

23
Γράφει η Ολυμπιάδα

Τα κέντρα σήψης που ουδέποτε μπόρεσε να ξεριζώσει ο Γεώργιος Παπανδρέου είναι αποφασισμένα να μην του επιτρέψουν να διατηρήσει τον έλεγχο του κόμματος μετά τις Ευρωεκλογές. Τα ίδια κέντρα που επέτρεψαν στη Νέα Δημοκρατία να κερδίσει την αυτοδυναμία στις προηγούμενες εκλογές σέρνοντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στα ολισθήματα με Γεννηματά και Πατουλίδου, δίνουν δεκανίκι στήριξης στην παραπαίουσα κυβέρνηση σε μια κρίσιμη συγκυρία. Το γνωστό κέντρο που απεχθάνεται την ηθική που προσπαθεί να επιβάλλει ο ΓΑΠ, δίνει πρωτοφανή διέξοδο στον Καραμανλή από τις κατηγορίες για τα σκάνδαλα, την οικονομική αποτυχία και την φορολογική εξόντωση μεταφέροντας τη συζήτηση σε ένα θέμα όπου η κυβέρνηση είναι σίγουρο ότι θα βγει ωφελημένη. Τη στιγμή μάλιστα που οι δημοσκοπήσεις είχαν δώσει τον απαιτούμενο αέρα νίκης στην αξιωματική αντιπολίτευση, για πρώτη φορά από την εκλογή του Γεωργίου Παπανδρέου.

Οι αδίστακτοι διαβολείς του Γεωργίου Παπανδρέου παραπληροφορώντας τον ίδιο και τους (άπειρους σε θέματα κοινοβουλευτισμού) άμεσους συνεργάτες του, τον υποχρέωσαν να λάβει το προσωπικό κόστος κατηγορώντας την κυβέρνηση για νοθεία σε μια φανερή ψηφοφορία. Οι ίδιοι άνθρωποι διαβεβαίωσαν τον ΓΑΠ ότι είχαν στη διάθεση τους δήλωση από βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για παραχάραξη ψήφου του, χωρίς βεβαίως αυτό να είναι αληθές.

Ο Καραμανλής γλιτώνει το σφυροκόπημα για τα αντιλαϊκά μέτρα από τον Deus Ex Machina που του έδωσε και την αυτοδυναμία. Παραμονές μάλιστα των πρωτοφανών για τα δεδομένα της ΔΕΘ κινητοποιήσεων από όλες τις παραγωγικές τάξεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ ωφελημένος και αυτός κρατά μια σοβαρή στάση, αναμένοντας να καρπωθεί τις απώλειες του ΠΑΣΟΚ που θα επανακάμψουν τα ποσοστά του μετά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Βεβαίως τεράστιες ευθύνες έχει και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διότι δεν επιτρέπεται εν δυνάμει πρωθυπουργός να άγεται από εσωτερικούς εχθρούς, ανήμπορος να διαφυλαχθεί ακόμα και από τους έμπιστους και πραγματικά τίμιους συνεργάτες του. Δεν αρκεί η τιμιότητα για να κυβερνήσεις μια χώρα. Χρειάζεται και η κριτική ικανότητα. Η έλλειψη της οποίας των κατέστησε έρμαιο μιας δυσφήμισης που εκπορεύεται από τους ίδιους αυτούς κύκλους, που ήδη διαρρέουν την "συνυπευθυνότητα" της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ για ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ συνταγματικής εκτροπής που ενώ γνώριζε επί τρίμηνο, περίμενε τη δεδομένη στιγμή για να την αποκαλύψη.

Είναι απολύτως βέβαιο ότι ο ΓΑΠ και οι περί αυτώ δεν γνώριζαν το παραμικρό για το θέμα. Την ανακάλυψη του περιβόητου video, τη συρραφή του και την ενημέρωση της ηγεσίας την έκαναν οι ίδιοι που αυτή τη στιγμή σιωπούν και απολαμβάνουν το έργο τους. Αφήνοντας τους "προεδρικούς" να αυτοεξευτελίζονται στα κανάλια και προετοιμάζοντας τη διάδοχη κατάσταση μετά τις Ευρωεκλογές.

Olympiada από το olympia.gr

Σχόλιο καφενείου: Αγαπητή Ολυμπιάδα πως είναι δυνατόν να μην ήξερε τίποτα ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ;;;
Δηλαδή αν καταλαβαίνουμε καλά μας λες, έφτιαξαν οι άλλοι το video του το έδωσαν και αυτός το έδωσε στη δημοσιότητα χωρίς να το δει;; Μα μπορεί να γίνονται έτσι τα πράγματα με έναν εν δυνάμει πρωθυπουργό όπως λες;;
Εχεις ένα δίκιο πάντως .Ακου νοθεία σε φανερή ψηφοφορία . Καλά δεν έχει ξαναγίνει!!!!
Πράγματι ξευτιλίζονται απόψε στα κανάλια αλλά δεν μπορεί ρε παιδί μου πάντα να φταίνε οι άλλοι. Μήπως αύριο πρωί ανακαλύψουμε και καινούρια κέντρα υπονόμευσης;;;. Δεν ξέρω θα δούμε .
Πάντως σε καλωσορίζουμε στο καφενείο μας κάτσε , ότι πιεις κερασμένο και καλοδεχούμενες οι απόψεις σου

Δημοσίευση σχολίου

23Σχόλια
  1. Καφετζή είσαι σατανάς. Ξέρεις πολύ καλά τι βάζεις (δεν ξέρω μήπως εσύ γράφεις και στο άλλο). Πάντως ξέρεις πολλά και τα πλασσάρεις και πολύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μενού της ανοησίας περιλαμβάνει και προβοκάτσια;
    Έτσι ονομάζονται οι αντιπολιτευτικές γκάφες ενός εν δυνάμει πρωθυπουργού;
    Ρε μήπως τελικά ο Τσίπρας έχει περισσότερο μυαλό από τον ΓΑΠ, γι' αυτό και δεν δέχεται τη συνεργασία του.
    Τελικά αυτό το ...παιδί, δεν έχει δική του γνώμη ;
    Μια ζωή σανό μασάει;
    Εεε ρε χαρές ο ...Βαγγελάκης!!!
    Και με το δίκιο του.
    Τι πεπονόφλουδα ήταν αυτή που πάτησες Γιωργάκη;
    Κι' έπεσε και κοντά στην 3η του Σεπτέμβρη αυτή η γκάφα ρε γαμώτο!!!
    Τι να βγεί τώρα και να πει;
    Ρε φιλαράκια, πάλι θα με κατηγορήσετε;
    Πάλι εγώ φταίω;
    Ο mr. Τζώρτζ ποτέ;

    gianniotis.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οτι και να έγινε ,επειδή τίποτε δεν με ξαφνιάζει,μόνο με καταγγελίες οι Πολίτες δεν δεν επανέρχονται.Προτάσεις,προτάσεις και μάλιστα οχι ως συνήθως [το λέει το πρόγραμμα μας].Προτάσεις καθαρές,λεπτομερείς θεματικές,...
    Σήμερα οι μητέρες πήραν τα παιδιά τους πίσω από Νηπιακούς Σταθμους στν Κρήτη.Κλείνουν και στη Σπερχειάδα Φθιώτιδας το Γραφείο της
    ΔΕΗ[στο νέο χαράτσι θέλουν να προσθέσουν 1,5%για τις κοινοφελείς Υπηρεσίες ]Με τις προβλεπόμενες συννενώσεις ΔΗΜΩΝ και ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ επέρχεται η αναγκαστική υπαλληλοποίση των Επιστημόνων -Π.Μ,Η/Μκ.λ.π ,ΤΑ ΈΡΓΑ ΘΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΙΔΙΩΤΩΝ -ΔΗΜΟΣΙΟΥ.Γιάυτό λοιπόν προτάσεις,συγκεκριμένες από ολη την Αντιπολιτευση.Ο ΣΎΡΙΖΑ ΠΡΈΠΕΙ ΚΙ΄'ΑΥΤΟΣ να ξεκαθαρίσει.1,2...3 .
    Τέρμα Η ΠΛΑΚΑ [κύριοι]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα μάτια δεκατέσσερα
    έπρεπε να τα έχουν ,
    γι μας δουλεύουνε ψιλά
    γι πράμα δε ...κατέχουν.

    Ούλοι ψηφίσαν φανερά
    κι έβλεπε ο γις τον άλλο,
    λενε εδά η κάλπη γέννησε
    και έβγαλε πράμα άλλο .

    Τρείς μήνες κοιλιοπόνανε
    και σπάσαν τα νερά της ,
    ανεμογκάστρι ήτανε
    ξεφούσκωσε η κοιλιά της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα υπονομευτικά κέντρα εισηγήθηκαν την είσοδο Μάνου - Ανδριανόπουλου στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ το 2004;
    Τα υπονομευτικά κέντρα πρότειναν επικεφαλής ευρωβουλευτή τη Ματσούκα;
    Τα υπονομευτικά κέντρα είχαν την ιδέα Καραχασάν;
    Aφηστε τα ρε παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπημένε μου καφετζή, πέραν των όποιων στοιχείων, η σύγχρονη καπιταλιστική λογική λέει ότι όταν ένας μάνατζερ κάνει μια σειρά από λάθος κινήσεις στο μαγαζί του τότε συμβαίνουν τα εξής τινά (ή συνδυασμός αυτών):
    1. Είναι σχιζοφρενής
    2. Έχει κακούς συμβούλους
    3. Περιστοιχίζεται από Ιζνογκούντ
    4. Δεν είναι κατάλληλος για τη θέση

    Δεν είμαι κατάλληλη να κρίνω το ποιόν του ηγέτη. Έχουμε όμως τα εξής στοιχεία: Το συγκρότημα Λαμπράκη και το Mega απαξιώνει απροκάλυπτα τον ΓΑΠ. Στελέχη του ΠΑΣΟΚ περιφέρονται και λένε ότι είναι οι επόμενοι ηγέτες. Κάποια από αυτά τα στελέχη ήταν από τους πρωτεργάτες της στοιχειοθέτησης του θέματος. Και όλως τυχαίως δεν εμφανίστηκαν ούτε σε ΕΝΑ κανάλι για να στηρίξουν την κατηγορία. Τέλος, δεν είναι δυνατόν ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ να μη γνώριζε ότι φανερή ψηφοφορία με ενυπόγραφες ψήφους ΔΕ μπορεί να νοθευτεί. Ιδιαίτερα όταν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είναι δεδομένο.
    Κάθε αντίλογος δεκτός και θεμιτός, αυτή είναι η μαγεία των blogs και η αηδία των δελτίων όπου δε μπορείς να βρίσεις λ.χ την Τρέμη και υποχρεώνεσαι στο μονόλογο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραία. Τώρα που χορτάσαμε από την θεωρία συνωμοσίας, ας κάνει κάποιος τον κόπο να μπεί στον ιστότοπο της Βουλής και να αναζητήσει τα πρακτικά εκείνης της συνεδρίασης. Από 523 σελίδες, οι 513 είναι λευκές...
    Οσο για τα περί "φανερής" ψηφοφορίας, είναι ανάξια σχολιασμού ως προερχόμενα από αδαείς περί τον Κανονισμό της Βουλής, αλλά και πολιτικά ιδιοτελείς ως ενεργούμενα του γνωστού κέντρου καθοδήγησης...
    Δεν λέω, καλή η προσπάθεια απαξίωσης του Παπανδρέου, έστω και δια της "θυματοποίησής του"...
    Αξιος ο μισθός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε όχι και συνωμοσία! Από ποιούς άραγε; Από τον Καραμανλή, τον Αλαβάνο, την Αλέκα, το Καρατζαφέρη; Βρες το και σου χαρίζω το μισθό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντί άλλης απαντήσεως, ας διαβάσεις τις ανακοινώσεις ΚΚΕ, Κουβέλη-ως κοινοβουλευτικού εκπροσώπου ΣΥΡΙΖΑ-και ΛΑΟΣ.
    Αυτά, και ως προς τον μισθό σου, χάρισμα σου. Εμαθα να είμαι ολιγαρκής.
    ** Αναγκαία διόρθωση. Τα πρακτικά είναι 573 σελίδες και μόνον οι δέκα έχουν εγγραφή. Πουθενά δεν υπάρχει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας κατά αναθεωρητέα διάταξη. Γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρε παιδιά συγγνώμη κιολας, αλλά αυτό έγινε τον Μάιο και τώρα έχουμε Σεπτέμβριο. Και στα δάχτυλα να μετρήσει κάποιος, θα βρεί ότι έχουν περάσει πάνω από 3 μήνες. Εάν ισχύει αυτό (με πολλές αμφιβολίες το εάν), γιατι περίμεναν? Τι φοβήθηκαν, μην και χαλάσουν τα μπάνια του λαού?
    Αλίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί άραγε το Mega σιωπά και παρουσιάζει αύξηση της ψαλίδας; Γιατί άραγε ο Μπένυ σιωπά; Γιατί ο Λαμπράκης χλευάζει; Γιατί δεν επικαλέστηκαν τα "κενά πρακτικά" στην καταγγελία; Δες λίγο την εσωκομματική πολιτική Σημίτη και σύγκρινε τη με αυτή του Γιώργου. Θα καταλάβεις τη διαφορά του αδίστακτου με τον τίμιο. Και ξαναδιάβασε τις δηλώσεις που επικαλείσαι για να δεις πόσο προσεκτικά πλασσάρονται. Ωσάν τους οιωνούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε παιδία, φανερή ήταν η ψηφοφορία! Δεν ξέρουν τι ψηφίσαν? Μην ξεχνάτε ότι πέρασε και άνετα με πάνω από 190 ΦΑΝΕΡΟΥΣ ψήφους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τις ψηφοφορίες της Βουλής δε τις παρακολουθεί σχεδόν κανένας. Τα πάρε-δώσε δεν μπορούσαν να τα δουν οι βουλευτές του ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ λόγω της θέσης που έχουν στα έδρανα. Το ΠΑΣΟΚ έλειπε.
    Δεν αποφάσισε ξαφνικά ο Πετσάλνικος να ψάξει το video, υπήρξε καταγγελία προφανώς από κάποιον μέσα στη ΝΔ και έψαξαν τις κασέτες.
    Προφανώς και δεν ήθελαν να κάνουν βεβιασμένη κίνηση και ήθελαν να τσεκάρουν από κάθε μεριά το video.
    Από εκεί και πέρα, ότι και να λέει η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια τους, υπάρχει το video που όποιος το δει καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Οι δικαιολογίες τους τους εκθέτουν ακόμη περισσότερο γιατί είναι γελοίες. Παράλληλα η Πατριανάκου δεν εμφανίζεται πουθενά.
    Επίσης το γεγονός ότι πολλοί σπεύδουν να κατηγορήσουν τον Παπανδρέου και δεν δίνουν σημασία στις καταγγελίες με υποψιάζει ακόμη περισσότερο.
    Σε πολλούς δε θα αρέσει, σε άλλους θα φανεί αστείο, αλλά ο Παπανδρέου έχει πλέον τακτική Ανδρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τέλικα εκείνο που εισπάξαν οι πολίτες, και είναι αρκετό, είναι το τι πανηγυράκι γίνεται στη βουλή στις ψηφοφορίες, και στην προκειμένη περίπτωση σε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως είναι η αναθεώρηση του Συντάγματος.Το ότι γινόταν αλισβερίση είναι φανερό και το διαπιστώσαμε όλοι...

    Και κάτι άλλο,βλέποντας τις ειδήσεις στο Αλτερ, ...όλα τα λεφτά στον Τράγκα, δεν παίζεται... τελικά τι αναγκάζεται να κανει ο άνθρωπος.. για να βγάλει το ψωμί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όσο για τον ισχυρισμό ότι «η ψηφοφορία δεν ήταν κρίσιμη» αυτός ακριβώς μπορεί να ήταν και ο λόγος του μαυρίσματος της κυβέρνησης εκείνη την ημέρα από βουλευτές της. Ακριβώς επειδή η κυβέρνηση δεν θα έπεφτε από αυτό, βρήκαν την ευκαιρία ορισμένοι να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους και να στείλουν μήνυμα στο Μαξίμου. Μην ξεχνάτε τι έγινε με το άρθρο 24.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εάν ο ΓΑΠ βάλει στο Ευρωψηφοδέλτιο τον Βαλλιανάτο όπως ακούγεται θα φταίνε τα υπονομευτικά κέντρα για όσα θα συμβούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συγνώμη ρε παιδιά,
    Νομίζετε ότι το θέμα αυτό είναι μείζον για την τρέχουσα πολιτική ατζέντα?
    Απασχολεί τον πληττόμενο από τα φορολογικά μέτρα?
    Απασχολεί την πλειοψηφία των πολιτών ή μόνο εμας με τις δημοκρατικές και θεσμικές ευαισθησίες?
    Είμαστε μια μειοψηφία ! ! !
    Και γιατί ασχολούμαστε τόσο πολύ με τον κ.Παπανδρέου ?
    Έχει κριθεί, και κρίνεται καθημερινά. "Εμετρήθη, εζυγίσθη και ευρέθη ελλειπής".
    Η επιμονή κάποιων σε συνομωσίες και υπονομεύσεις είναι αστεία και δείχνει άγνοια της πολιτικής. Και αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι και όποιος δεν μπορεί να τα αντιμετωπίσει είναι άξιος της τύχης του. Επίσης σέβομαι τις απόψεις μερικών που κάνουν συνειρμούς με τον Ανδρέα, όπως και κάθε πολίτη που πιστεύει στη μοναρχία, τις δυνατείες κλπ ή που γοητεύεται απ΄αυτές, αλλά να νομίζει και να δηλώνει δημοκράτης μάλλον είναι αντικείμενο άλλης επιστήμης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φυσικά και απασχολεί!
    Γιατί υπάρχουν βουλευτές που πήγαν να μπλοκάρουν τα αντιλαϊκά μέτρα και αλλοιώθηκε η ψήφος τους.
    Οπότε κάθε φορά θα έχουμε τα ίδια;
    Σύνελθε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Τράγκας φίλε μου δεν βγάζει το ψωμί του,εχει τακτοποιήσει και τα δισέγγονα του. Τα δάνεια του Τράγκα
    χωρίς εξασφαλίσεις και σε παγωμένες πιστώσεις ειναι περισσότερα από οσα χαρίστηκαν στο Βατοπέδι.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Νοθεία μπροστά σε κάμερες, ανάμεσα σε εκατοντάδες ανθρώπους!
    Δεν είναι περίεργο Γιωργάκη μου που τραβάνε τα μαλλιά τους οι λίγοι σοβαροί άνθρωποι στο κόμμα σου.
    Πως μπλέξαμε έτσι με αυτόν τον Χατζηπαπάρα λένε, όλη μέρα - κάθε μέρα.
    Αυτό που είναι περίεργο είναι ότι το 2008 υπάρχουν ακόμη οπαδοί σου που έχουν τόση τρικυμία στον εγκέφαλο που συνεχώς αναμασούν τη λογική του κομπλεξικού του Καρχιμάκη.
    Σόκ θα πάθουν στις Ευρωεκλογές όταν θα σας περάσει ο Τσίπρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ολυμπία, αποκαλύπτομαι στο μεγαλείο σου. Ακούγοντας σήμερα τον Ρουσόπουλο να χρησιμοποιεί τα επιχειρήματά σου-΄"κάποιος παρέσυρε τον κ. Παπανδρέου", κ.λπ, κ.λπ-θαύμασα αυτήν την... συνάντηση των μεγάλων νοών.
    Και ο νοών νοείτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δημήτρη μου, θα απαιτήσω αμέσως δικαιώματα. Αναδημοσίευση άνευ αδείας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Για ποια υπονομευτικα κεντρα μιλατε ρε παιδια,δεν υπαρχει τετοια αναγκη για τον Γεωργακη,το παιδι οπου βρει σκ....α πεφτει μεσα απο μονος του,ρε μηπως οι αμερικανοι τον στειλανε εδω για να βοηθαει τον Καραμανλη?φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου