Μια στιγμή την προσοχή σας..


Γράφει
ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Μαύρο χρήμα ξεχύθηκε σαν γλίτσα στις πολιτικές λεωφόρους, αλλά κανείς λόγω χρώματος δεν διεκδικεί την κατοχή του. Κυρίως εκείνοι της εκσυγχρονιστικής κομπανίας που άνοιξαν τις στρόφιγγες διαρροής του προς τις προσωπικές τους δεξαμενές. Κι η δικαιοσύνη που τάχιστα και βάρβαρα έντυσε μια απεγνωσμένη εργαζόμενη νυφούλα στα λευκά κελιά ενός Κορυδαλλού για το αδίκημα της εκβίασης του…υπεράνω πάσης υποψίας κ. Ζαχόπουλου, επιτρέπει στους καταλληλότερους να σουλατσάρουν ανεμπόδιστα στο εξωτερικό για να εκλιπαρούν από τους αφέντες τους στην αλλοδαπή το κουκούλωμα με το λευκό τούλι της αθωώτητας! (κι έτσι θα γίνει να το θυμάστε..)

Οι πολιτικάντηδες τύπου Λοβέρδων , Μητσοτάκηδων και άλλων ευρωλάγνων συρρέουν στους καναλικούς βάλτους και ανερυθρίαστα δηλώνουν υπερήφανοι για την συνολική παρουσία του κυβερνητικού σχήματος στο οποίο ηγούνταν ο καθηγητής των τριών τετάρτων. Δηλαδή υπερήφανοι για τις μίζες που ή ως συνένοχος ευλογούσε ή ως ανίκανος αγνοούσε ο τότε καταλληλότερός τους.

Ελέω αυτών αλλά και των «σεμνών» και «ταπεινών» διαδόχων τους το αδίκημα της τραπεζικής ληστείας θεσμοθετήθηκε και πλέον η τοκογλυφία είναι νόμιμη εξαναγκάζοντας το πόπολο σε ατομικές λύσεις τύπου Ζωνιανών στην αμυντική λογική του ότι αφού το όπλο των τραπεζών είναι ο νόμος, το δικό μας είναι το σαρανταπεντάρι!

Ο κοινωνικός ιστός διαλύεται καθημερινά νικημένος από τον νεοφιλευθερισμό που επιβάλει τον θάνατό σου για την ζωή μου επειδή ο απέναντι δεν είναι πλέον συμπατριώτης αλλά κοινωνικός και οικονομικός εχθρός. Συνέπεια αυτού η σημαία μας να μην συμβολίζει τίποτα περισσότερο από μια κάστα κρατικοδίαιτων προυχόντων που καιρό τώρα νέμονται χρήμα και εξουσία.

Η πληροφόρησή μας έχει μεταλλαχθεί σε κονσερβαρισμένα δελτία τύπου της άρχουσας τάξης που αναμασούν οι καλοστολισμένς κατσίκες και καλοθρεμένοι τράγοι της τηλεοπτικής στάνης, με αποτέλεσμα την συνταγματική ανατροπή στην ιεράρχηση αλλά και την ανεξαρτησία των τριών εξουσιών, προς όφελος μιας μη θεσμοθετημένης και κυρίως αφανούς εξουσίας. Των of shore εταιριών στις οποίες ανήκουν τα θολά τηλεοπτικά κανάλια.

Ε, λοιπόν εμείς δια της δουλικής συμπεριφοράς μας αποδείξαμε ότι δεν έχουμε δικαίωμα ψήφου, όπως εκείνος που δεν έχει δικαίωμα οπλοφορίας αν δεν ξέρει πώς να χρησιμοποιήσει το όπλο του..

Ευγένιος Ανδρικόπουλος